west gedenktekens zoetermeer

gedenktekens zoetermeer

Welkom op onze bedrijfspresentatie...

West Gedenktekens is de leverancier van grafmonumenten, urnen, gedenktrommels, gedenksieraden en accessoires.
Wij zijn een familiebedrijf en bovendien een toonaangevend gedenktekenbedrijf . Met vele jaren praktische ervaring zijn wij ook een van de grootste speciaalzaken in de regio. Wij leveren, renoveren en plaatsen gedenktekens op begraafplaatsen. Wij staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid, uitstekende service en een schriftelijke garantie van de Algemene Nederlandse Bond van Natuursteenbedrijven. In de algemene voorwaarden is tevens een geschillencommissie voorzien. Deze hebben wij nooit nodig gehad.

Een gedenkteken is een emotioneel product en is tevens heel persoonlijk. Onze adviseurs hebben een zeer ruime product-ervaring, deskundigheid en zijn creatief. Aan de hand van uw eigen wensen stellen zij met u een uniek en persoonlijk gedenkteken samen.
Ook is veel kennis beschikbaar over de regels wat wettelijk en begraafplaatstechnisch is toegestaan.
Wij maken gebruik van traditionele materialen als natuursteen en brons maar ook eigentijdse toepassingen in glas en RVS behoren tot de mogelijkheden.
Voor glas zijn wij bovendien in onze regio dealer van ART EMOTIONS. Het toonaangevende bedrijf van glasmonumenten in Nederland.

Wij zijn er trots op dat onze kwaliteiten ook erkend worden door vele uitvaartorganisaties binnen ons werkgebied. Zij zien ons als vervolg op hun product en kunnen op basis van hun ervaringen ons bedrijf van harte aanbevelen.

Ons credo is VANUIT HET HART EN MET ONS HART en wij werken er dagelijks hard aan om dat constant waar te maken.

Wij hopen dat onze website aanleiding geeft voor een tot ziens in onze vestiging te Zoetermeer of bij u thuis.

vraag vrijblijvend een offerte aan

Familie Veringmeier en Familie Hansen

WEST GEDENKTEKENS GRAFMONUMENTEN GRAFSTENEN ZOETERMEER DEN HAAG
ZEGWAARTSEWEG 4A | 27122 PM ZOETERMEER | TEL. 079 - 341 62 27 | E-MAIL
mailGrafmonumenten Gedenktekens Grafzerken Urnmonumenten Grafstenen Kindergraven Gedenkstenen Zoetermeer Den Haag Leidschendam Zoeterwoude Alphen aan den Rijn Moerkapelle Waddinxveen Voorschoten Leiden Grafmonumenten Gedenktekens Grafzerken Urnmonumenten Grafstenen Kindergraven Gedenkstenen Zoetermeer Den Haag Leidschendam Zoeterwoude Alphen aan den Rijn Moerkapelle Waddinxveen Voorschoten Leiden Grafmonumenten Gedenktekens Grafzerken Urnmonumenten Grafstenen Kindergraven Gedenkstenen Zoetermeer Den Haag Leidschendam Zoeterwoude Alphen aan den Rijn Moerkapelle Waddinxveen Voorschoten Leiden