zeilmakerij Rotterdam Vlaardingen

Welkom op onze bedrijfspresentatie...

Wij maken oplossingen van zeildoek voor de transportsector, tuinbouw, industrie, recreatie en opdrachtgevers in andere branches.
Van dekzeilen, autokappen en schuifzeilen tot molenzeilen, bootkappen en beschermhoezen.

U herkent onze zeilen aan de perfecte maatvoering, zorgvuldige afwerking en hoge kwaliteit.
En omdat de mogelijkheden legio zijn, geven we u graag persoonlijk advies. Gebaseerd op ons vakmanschap en meer dan 75 jaar ervaring.

U kunt bij ons terecht voor:
Zeilmakerij, reparatie dekzeilen, dekkleden, hijsmiddelen, molenzeilen, schuifzeilen, sjorbanden, staalkabels, touwwerk, kettingwerk en overkappeingen

We hebben een regio functie voor:  
Maassluis, Vlaardingen, Rotterdam, Rozenburg, Delft, Den Haag, Schiedam, Naaldwijk, Hoek van Holland en het gehele Westland

De kennis en het vakmanschap van Wakker zijn het resultaat van tientallen jaren ervaring. Dirk Wakker richtte het bedrijf in 1933 op.
Hij maakte vooral zeilen voor maritieme toepassingen. Door de jaren heen nam het aantal zeilschepen voor beroepsmatig gebruik snel af en Wakker ging zich richten op andere logistieke toepassingen. Zijn zes zonen kwamen allemaal in het bedrijf werken. Zij deelden de liefde voor het ambacht van zeilmaker.

Inmiddels staan Martin en Reinier aan het roer, de derde generatie in het familiebedrijf. Ook zij zijn opgegroeid tussen het zeildoek en groot geworden in het vak.
Al richt Wakker zich nu op meer branches dan de oprichter ooit deed, en al heeft het handwerk grotendeels plaatsgemaakt voor moderne technieken, de liefde voor het vak is gebleven.

Dat is het geheim van Wakker.
Zeilmakers sinds 1933.

ZEILMAKERIJ WAKKER MAASSLUIS DEKZEILEN, MOLENZEILEN, SCHUIFZEILEN, ROTTERDAM VLAARDINGEN
SCHELDEWEG 7 | 3144 ES MAASSLUIS | TEL. 010 591 22 88 |  zeilmakerij Maassluis Westland

Molenzeilen Rotterdam

Wakker Zeilmakerij voor reparatie dekzeilen dekkleden Hijsmiddelen Molenzeilen Schuifzeilen sjorbanden staalkabels touwwerk kettingwerk overkappingen Maassluis Vlaardingen Rotterdam Rozenburg Delft Den Haag Schiedam regio Naaldwijk Hoek van Holland Westland Zeilmakerij reparatie dekzeilen Hijsmiddelen Molenzeilen Schuifzeilen sjorbanden dekkleden staalkabels touwwerk kettingwerk overkappingen Maassluis Vlaardingen Rotterdam Rozenburg Delft Den Haag Schiedam Naaldwijk Hoek van Holland regio Westland