Henk de Rijk caravandealer dealer verhuur verkoop caravanstalling onderhoud caravans OMNISTOR Voortenten Luifels Doréma Gerjak Isabella Brand van der Horn Walker Rimor Predom TEC Aalsmeer Nieuw Vennep Hoofddorp Badhoevedorp Haarlemmermeer Uithoorn de Kwakel Mijdrecht Woerden De Ronde Venen Amstelveen Breukelen woerden Bodegraven Vinkeveen Boskoop Alphen aan den Rijn Lisse Hillegom Amsterdam

website henk de rijk aalsmeer

 

Welkom op onze bedrijfspresentatie...... 

Henk de Rijk Caravans is sinds 1985 de specialist in onderhoud en schadereparatie aan caravans, het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot 10.000m2. Het bestaat uit de showroom, de stalling en de werkplaats. De werkzaamheden worden door een klein professioneel team uitgevoerd.

Ons bedrijf is dealer van Rimor, Predom en TEC daarnaast zijn we ook dealer van OMNISTOR Voortenten en Luifels, Doréma, Gerjak, Isabella, Brand, van der Horn en Walker.

Huren
Als caravanspecialist geven wij u graag een vakkundig en vrijblijvend huuradvies voor optimaal vakantieplezier.

Onze caravans worden zeer compleet verhuurd; inclusief een voortent, elektrakabel, spiegels voor op de auto en het belangrijkste een goede verzekering.

Onderhoud
Hoewel het onderhoud van een caravan bij veel gebruikers een lage prioriteit heeft, is het toch verstandig om de caravan regelmatig een grote onderhoudsbeurt te laten geven. De controle van de elektriciteit-, gasinstallatie en van het onderstel (remmen/as/banden) is van belang voor de veiligheid van uzelf en die van anderen. Ook de verzekeringsmaatschappij kan bij een schadeclaim controleren of de caravan goed is onderhouden, dit in verband met de zorgverplichting t.o.v. het verzekerde object.

U kunt bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt.
Een onderhoudsbeurt omvat onder meer controle van het onderstel, de banden, de verbindingen met het trekkende voertuig, de remmen (remmentest), de verlichting, werking en aansluiting van gas, water & electra, de opbouw (o.a. vochtmeting) en de identiteit (typeplaatje etc.) van de caravan.

Wij zijn een kleinschalig bedrijf waar persoonlijke aandacht, flexibiliteit, service en gezelligheid nog vanzelfsprekend is.

HENK DE RIJK CARAVANS VERHUUR VERKOOP ONDERHOUD CARAVANSTALLING
LEGMEERDIJK 169A | 1432 KA AALSMEER | telefoon 020 - 640 33 80 email versturen  E-mail

google maps

Henk de Rijk caravandealer dealer verhuur verkoop caravanstalling onderhoud caravans OMNISTOR Voortenten Luifels Doréma Gerjak Isabella Brand van der Horn Walker Rimor Predom TEC Aalsmeer Nieuw Vennep Hoofddorp Badhoevedorp Haarlemmermeer Uithoorn de Kwakel Mijdrecht Woerden De Ronde Venen Amstelveen Breukelen woerden Bodegraven Vinkeveen Boskoop Alphen aan den Rijn Lisse Hillegom Amsterdam Henk de Rijk caravandealer dealer verhuur verkoop caravanstalling onderhoud caravans OMNISTOR Voortenten Luifels Doréma Gerjak Isabella Brand van der Horn Walker Rimor Predom TEC Aalsmeer Nieuw Vennep Hoofddorp Badhoevedorp Haarlemmermeer Uithoorn de Kwakel Mijdrecht Woerden De Ronde Venen Amstelveen Breukelen woerden Bodegraven Vinkeveen Boskoop Alphen aan den Rijn Lisse Hillegom Amsterdam